Nastavnica spavala sa tri maloljetna učenika, dala bizarno objašnjenje
Foto: Screenshot/Youtube

Nastavnica spavala sa tri maloljetna učenika, dala bizarno objašnjenje

Bivša profesorka fizičkog u Ohaju kažnjena je sa 30 dana u zatvoru, pošto je priznala da je imala seksualne odnose s trojicom učenika.

Policiji je navodno rekla da je jednog učenika pokupila kod njegove kuće, a zatim s njim imala seks u automobilu. Kasnije toga dana, ponovno su se bili intimni u podrumu njegove kuće. Spavala je i s drugim učenikom, i to u svojoj kancelariji poslije škole. S trećim učenikom je spavala na zadnjem sjedištu svog auta, u jednom parku.

Tifani Ajčer (36) će osim jednomjesečnog zatvora, pola od 30 dana provesti u programu u kom nije u zatvoru, uz tri godine uslovne kazne, obavezno savjetovanje, 300 sati društveno korisnog rada, novčanu kaznu 1.000 dolara, a moraće i da plati troškove savjetovanja za svoje žrtve.

Iz dokumenta koji je otkriven na sudu vidi se kako je ova profesorica rekla da su učenici uvijek njoj dolazili sa idejom za seksualne aktivnosti s njom, a nikad ih ona sama nije inicirala.

- Ja bih im govorila ne, a oni su insistirali. Nisam ja to tražila. Osjećala sam pritisak - rekla je.

Poslije priznanja, dala je ostavku na poslu, a zbog svega je izgubila i licencu za profesora.

Net.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.