Znate li koji znak Zodijaka tretira partnerku kao kraljicu, a koji ne?
Ilustracija

NIŠTA NIJE SLUČAJNO

Znate li koji znak Zodijaka tretira partnerku kao kraljicu, a koji ne?

Neki horoskopski znakovi su vrlo posvijećeni svojim partnerima, dok drugi znakovi ne osjećaju potrebu da ih uzdižu u nebesa kako bi izrazili svoju ljubav. Možda im značite puno, ali neće vam uvijek udovoljavati.

Popis u nastavku otkriva koji će vas muškarci tretirati kao kraljicu i koji to neće činiti.

Ovan

Ovan želi romantičan i ravnopravan odnos. On misli da je potrebno povremeno partneru ugađati s poklonima, ali ne previše kako se veza ne bi pretvorila u materijalizam.

Bik

Bik voli ugađati svojoj partnerki, ali njegov stil je malo drugačiji. Umjesto darova i masaža, pokazaće svoju ljubav kroz podršku, brigu i odgovornost. S njim ćete se osjećati zaista voljeni.

Blizanci

Ne biste trebali očekivati od njega kraljevski tretman. Držaće vas za ruke i voljeti, ali konstantno ugađanje nije njegov domen. On misli kako su takve stvari dosadne i posebna iznenađenja čuva samo za posebne prilike.

Rak

Rak voli da razmazi svog partnera i priuštiće mu sve što želi. On je zavisan za toplim osmjesima i poljupcima koje će dobiti zauzvrat. Bez obzira na to šta želite, vaš partner rak će tu želju sigurno ispuniti.

Lav

Lav uživa u pažnji i maženju, stoga budite sigurni da će se tako odnositi i prema svojoj partnerki. Očekujte mnogo darova i otmenih večera. Lav zna šta treba učiniti kako bi njegova partnerka bila srećna.

Djevica

Muškarac rođen u znaku djevice neće činiti ništa posebno da bi pokazao koliko ste mu posebni, ali njihovi suptilni gestovi i promišljenost govore sve. Vi ste za njega princeza i možete to primijetiti kada vam otvara vrata, izvlači stolicu ili kada šalje slatke poruke u kojima govori kako misli na vas. On je vrlo sladak i drag.

Vaga

Svi znamo da vaga želi udovoljiti drugim ljudima, ali on vam neće ugađati sve vrijeme samo zato što to vi tražite. Lijepo će se odnositi prema vama, s ljubavlju, ali neće vas staviti na postolje.

Škorpije

Muškarci rođeni u znaku škorpije su intenzivni i vrlo strastveni. Iako biste mogli biti njihova kraljica, najbolje je ne očekivati puno ugađanja od njih cijelo vrijeme. Nije sklon romantičnim, maštovitim gestovima, ali će vas zato u krevetu obožavati poput boginje.

Sva njegova pažnja i pohvale izlijevaju se tokom intimnih trenutaka i tada zaista možete osjetiti koliko mu značite. 

Strijelac

Strijelac je avanturista i voli da se zabavi. Povremeno voli slatke darove i izlaske. Želi imati snažan odnos i u vezi ne želi da se osjeća kao dadilja.

Jarac

Jarac se čini ozbiljnim, ali je zapravo jako mekan. On će vam se klanjati i darovati vam svu raskoš koju zaslužujete u životu. To je njegov način pokazivanja predanosti.

Vodolija

Vodoliji je važna duboka povezanost i istinska ljubav. Njemu su pokloni površna stvar. On želi da oboje uložite jednak trud u vezi i želi da budete s njim zbog toga što on jeste, a ne zbog poklona.

Ribe

Ribe će učiniti sve kako bi se njihova partnerika osjećala posebno. Oni ne škrtare kada je u pitanju romantika. S bajkovitim vizijama očekujte puno buketa,  večera i iznenadnih putovanja.

Bez obzira koliko je zaposlen, muškarac riba će uvijek biti uz vas. Jako je pažljiv. Učiniće sve što je u njegovoj moći kako bi pokazao kako je sposoban učiniti vas srećnima, prenosi Radiosarajevo.ba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.