Proklizao autobus sa studentima u blizini Andrijevice
Foto: FOS

Nema povrijeđenih

Proklizao autobus sa studentima u blizini Andrijevice

Danas se u blizini Andrijevice dogodila saobraćajna nezgoda kada je autobus koji je prevozio studente na planinarenje na Komovima sletio sa puta. Srećom, nije bilo povrijeđenih.

Nezgoda se desila nedaleko od etno sela Štavna, kada je jedan od ukupno dva autobusa sa studentima sletio sa puta, prenosi FOS media.me.

Na sreću, niko od putnika u autobusu nije povrijeđen i svi su izašli napolje. Trenutno se očekuje dolazak vatrogasaca kako bi izvukli autobus.

Nezvanično, kao uzrok slijetanja sa puta navodi se proklizavanje zbog lošeg stanja na tom putnom pravcu.

Autobus od provalije pored puta dijeli stablo drveta i postoji mogućnost da će se prevrnuti prije nego što stignu vatrogasci.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.