Beč: Sukob srpskih navijača s policijom, 4 uhapšenih
Ilustracija

Beč: Sukob srpskih navijača s policijom, 4 uhapšenih

Tokom sinoćnje utakmice reprezentacija Srbije i Švajcarske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, došlo je do sukoba srpskih navijača sa policijom u Beču.

Prema današnjem saopštenju policije, privedene su četiri osobe koje su na čuvare reda bacali flaše i pirotehnička sredstva.

Do sukoba je došlo nakon što je pao prvi gol i Srbija povela, kada je grupa navijača izašla na ulicu i blokirala saobraćaj, te napala čuvare reda koji su preduzeli mjere za zatvaranje ulice za saobarćaj. 

Oštećeno je nekoliko policijskih automobila.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.