Danilovgrad: Uhapšen zbog falsifikovanja ljekarskog uvjerenja
ilustracija, foto:Profimedia

Danilovgrad: Uhapšen zbog falsifikovanja ljekarskog uvjerenja

O.P. (40) iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je falsifikovao isprave.

Kako je saopštila Uprava policije, službenici OB Danilovgrad su 20. juna obaviješteni od strane Direktorata za građanska stanja i lične isprave – Filijala Danilovgrad da je dan prije toga O.P. (40) iz Podgorice podnio zahtjev za izdavanje vozačke dozvole, kojom prilikom je uz taj zahtjev priložio i dokaz o zdravstvenoj sposobnosti – ljekarsko uvjerenje, a u čiju su autentičnost službenici Filijale posumnjali.

"Službenici OB Danilovgrad su preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti došli do saznanja da se radi o lažnoj ispravi – dokumentu i da je O.P ovu lažnu ispravu priložio kao pravu. Policijski službenici su lišili slobode O.P", kaže se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.