Popović na sastanku liberala Balkana u Berlinu
Foto: Liberalna partija Crne Gore

Domaćin njemačka liberalna partija FDP

Popović na sastanku liberala Balkana u Berlinu

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović učestvuje na sastanku liberalnih lidera i predstavnika liberala Jugostične Evrope. Sastanak liberala Balkana na visokom niovu održava se u sklopu 200. Izvršnog Komiteta Liberalne Internacionale u Berlinu, saopšteno je iz Liberalne partije Crne Gore.

Popović će se sa liberalima ovog dijela Evrope susresti i razgovarati sa čelnicima Liberalne internacionale i ALDE saveza liberala Evrope, predsjednikom Julijom Minovesom i Hansom Van Balenom.

Oni će, kako je navedeno, razgovarati o evropskoj perspektivi regiona i doprinosu liberala ubrzanom napretku, demokratizaciji i ekonomskom napretku, što je od izuzetnog značaja za Crnu Goru.

Domaćin ovoga skupa Liberalne internacionale je njemačka liberalna partija FDP i njen lider Kristijan Linder, dok će glavna tema diskusija biti, pored ostalog, izazovi i problemi klimatskih promjena i realizacija Pariskog sporazuma u Evropi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.