Kitarovićeva slavi pobjedu na Mundijalu uz Tomsonove stihove (FOTO)
Kolinda Grabar Kitarović

Citirala stihove kontroverznog pjevača

Kitarovićeva slavi pobjedu na Mundijalu uz Tomsonove stihove (FOTO)

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović proslavila je pobjedu reprezentacije te zemlje nad Argentinom na Mundijalu u Rusiji tako što je citirala stihove omiljenog kontroverznog pjevača Marka Perkovića Tompsona.

Kitarovićeva je na "Facebooku" citirala stihove iz Tompsonove pjesme: "Zagrlimo se pred svima, neka vide da nas ima!".

Ona je više puta izjavljivala da joj je Tompson omiljeni pjevač, uprkos njegovom podržavanju ustaškog slogana "Za dom spremni!" i stihova o "Jasenovcu i Gradiški staroj", mjestima na kojima su ustaše u Drugom svjetskom ratu pobile stotine hiljada Srba, Jevreja, Roma i antifašista, prenosi Srna.

Tompsonu je zabranjeno da nastupa svuda, osim u Hrvatskoj i većinskim hrvatskim kantonima u Federaciji BiH.

I fudbaleri Hrvatske proslavili su pobjedu pjevajući Tompsonove pjesme, prenose hrvatski portali.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.