Sastanak Trampa i Putina u julu?
Donald Tramp

Dvije prilike za susret

Sastanak Trampa i Putina u julu?

Američki predsjednik Donald Tramp razmatra susret sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom sljedećeg mjeseca, što je potvrdio na sastanku u Bijeloj kući.

Kako navodi Blumberg, pozivajući se na dva izvora upoznata sa situacijom, susret Putina i Trampa trebalo bi da se dogodi tokom Trampove posjete Evropi, koja je već najavljena.

Agencija navodi da postoje dvije prilike za susret dvojice lidera - NATO samit u Briselu 11. jula ili nakon Trampove posjete Britaniji 13. jula, prenosi Tanjug. 

Portparol Savjeta za nacionalnu bezbjednost Bijele kuće Garet Markis potvrdio je na Tviteru da će savjetnik za nacionalnu bezbjednost SAD Džon Bolton posjetiti Rusiju kako bi razgovarao o potencijalnom sastanku predsjednika Rusije i SAD. 

Tramp se prošlog ljeta sastao dva puta sa Putinom na samitu Grupe 20 u Hamburgu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.