Krstajić: Igrači maksimalno spremni, biće agresivni i igrački raspoloženi
Mladen Krstajić

Večeras duel Srbija - Švajcarska

Krstajić: Igrači maksimalno spremni, biće agresivni i igrački raspoloženi

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da će biti taktičkih promjena u predstojećem meču protiv Švajcarske, ali da njegova ekipa neće odstupiti od svog stila igre i poručio navijačima da budu spokojni jer su igrači željni da se ponovo dokažu.

"Biće taktičkih promjena, ali nećemo odstupati od našeg sistema i stila igre. Igrači su maksimalno spremi i daće sve od sebe, biće agresivni i igrački raspoloženi, ali i fer plej kao i protiv Kostarike", rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Kalinjingradu.

Srbija večeras od 20.00 u Kalinjingradu igra protiv Švajcarske meč drugog kola Grupe E Svjetskog prvenstva.

"Švajcarska je taktički dosta dobro potkovana, imaju selektora koji su dugo sa njima, znamo šta su im vrline dobro smo ih analizirali, kao što su i oni nas vjerovatno.. Biće žestoko", rekao je Krstajić, prenosi Beta.

Krstajić je pitanje stranog novinara o mogućim tenzijama na utakmici pošto u reprezentaciji Švajcarske igra nekoliko igrača porijeklom sa Kosova dočekao s osmjehom.

"Rekao sam 100, reći ću i 101. Politika me uopšte ne zanima. Ovdje smo došli zbog sporta, da prezentujemo zemlju na najbolji način, ostalo je skroz nebitno što se naš tiče", rekao je Krstajić.

Selektor Srbije je naveo da se nacionalni tim u Rusiji osjeća kao kod kuće i zahvalio je ruskim navijačima na podršci u meču protiv Kostarike.

"Bili su nam vjetar u ledja, što želimo i protiv Švajcarske... Sasvim je normalno da navijamo za našu braću Ruse, tako je bilo, tako će i ostati", rekao je Krstajić.

Upitan šta je njegova poruka navijačima Srbije pred sjutrašnji meč, Krstajić je rekao: "Poruka je da budu spokojni, da su igrači zdravi, orni i željni da se ponovo dokažu".
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.