Pucnjava u noćnom klubu, ubijena poznata turska pjevačica
Foto: AA

Pucnjava u noćnom klubu, ubijena poznata turska pjevačica

Turska pjevačica Hadžer Tulu ubijena je u noćnom klubu u blizini poznatog turskog ljetovališta Bodrum, kada je došlo do pucnjave, prenio je "Blic".

40.godišnja pjevačica, inače veoma poznata u Turskoj, je jedna od dvije žrtve obračuna vatrenim oružjem.

hacertulu1024x614

Kako prenose mediji, pjevačicu su dokotri hitne pomoći pokušavali da ožive po prijemu u bolnicu, ali bezuspješno.

Hadžer Tulu rođena je 10. aprila 1978. godine u Izmiru u porodici migranata iz Bosne, piše turski mediji. Pojedini mediji prenijeli su da Hadžer ima 15-godišnju ćerku. 

Prema prvim informacijama druga osoba ubijena u napadu je Mehmet Ali Surensoj, vlasnik kluba u kojem se pucnjava dogodila. Povrijeđene su još četiri osobe. 

Prema navodima lokalnih medija, pucano je iz automobila, a policija je za sada uhapsila četiri osobe, prenio je "Blic".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.