Pobjednici
Foto: Ras Srbija

Završena televizijska "drama"

Pobjednici "Zadruge" 50 hiljada eura, njen suprug odlučio sa kojom će biti posle rijalitija

Sinoć se završila prva sezona popularnog rijalitija "Zadruga", koja se na televiziji "Pink" emotivala od septembra prošle godine.

Publika je odlučila da pobjednik  bude Kristina Kija Kockar, o čijem burnom odnosu sa suprugom Slobom Radanovićem se i te kako pričalo.

Gledaoci rijalitija najviše glasova dali su Kiji, a ona je dobila nagradu od 50.000 eura, dok je za sobom ostavila sve ostale učesnike rijalitija, sljedećim redosledom: Lunu Đogani, Teodoru Džehverović, Slobu Radanovića, Miljanu Kulić, Saru Reljić, Macu Diskreciju, Vladana Vojnovića Vojketa, Anđela Rankovića, Anu Korać, Milana Miloševića i Lepog Miću.

- Želim da se zahvalim svima, i zadrugarima i publici - rekla je Kija, koja je dobila 55,14 posto glasova, dok je Luna dobila oko 22 odsto.

OLwk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTVdRN01EQV8vNTg2N2EyZDE3NmViZmViNmRlYzM2ZjhhMzMxMGZkYzkuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Foto:RAS Srbija

Kija i Luna su po dolasku u studio televizije "Pink" bile sa osmjehom na licu, a držale su se za ruke pred publikom, iako Kristina prvobitno nije htjela da to uradi. 

Luna je, poput ostalih koji su došli do prvih pet, dobila automobil na poklon, a navela je kako nije razočarana, te da je jedva čekala da se sve završi, jer joj je često bilo mučno.

Sloba je malo po izlasku iz "Zadruge" iznenadio priznanjem da je odlučio sa kojom će biti posle rijalitija, suprugom Kijom ili Lunom.

- Odlučio sam sa kojom ću biti - rekao je Sloba Radanović po napuštanju šou programa televizije "Pink", iznenadivši mnoge.

Folker nije želio da otkriva detalje, a evidentno je da će javnost uskoro saznati sa kojom damom će biti u narednom periodu, tj. koju je odabrao.

Iz rijalitija je izašao kao slobodan momak, jer tokom trajanja istog nije mogao da se odluči koja mu je srcu bliža.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.