Vjenčali se Aleksandra i Filip: Evo kako je izgledala mlada, prvi ples, sala i ko je uhvatio bidermajer!
Foto:Instagram

Veselje sa oko 1000 zvanica

Vjenčali se Aleksandra i Filip: Evo kako je izgledala mlada, prvi ples, sala i ko je uhvatio bidermajer!

Nakon što su danas u crkvi sv.Vasija Ostroškog pjevačica Aleksandra Prijović i sportski menadžer Filip Živojinović izgovorili sudbonosno "da", gdje su im kumovali košarkaš Miloš Teodosić i Aco Pejović, u jednom poslovnom centru u Beogradu održano je i građansko vjenčanje ali i svadbeno veselje.

 Za svadbeno veselje, najveće na srpskoj estradi, će biti izdvojeno nešto više od 400 hiljada eura, objavio je Blic pozivajući se na izvor blizak porodici.

Vjenčanica Aleksandre Prijović za crkveno vjenčanje je oduzimala dah. 

aleksandraprijovic

Foto:Instagram

Kreator je Tijana Todorović, a "Svet" saznaje da je za materijal haljina koje će mlada zvijezda danas nositi (spremila je tri) potrošeno 15.000 eura.

Nakon izlaska iz crkve, gosti su ih pozdravili aplauzom, a mladenci su sa osmijehom ušli u bijelu kočiju, kojom su se i dovezli do crkvi, i otišli da se spreme za građansko vjenčanje.

FilipZivojinovicAleksandraPrijovicestockmilosrafailovic3

Foto: E-stock, Miloš Rafailović

Aleksandra je se za građansko venčanje presvukla u dugu bijelu elegantnu vjenčanicu Tijane Todorović.

T5Kk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT1RVN01EQV8vZTI2NzA0ZTNjNDU3MTk3ZDVjNTk0OWVhZjUzZDg4MmYuanBlZ5CBoTAB

Foto: Lj.T/RAS SRBIJA

Nakon što su izgovorili sudbonosno DA pred matičarem, uslijedilo je uobičajeno pitanje za prezime. Aleksandra je uzela prezime supruga pa će se sada prezivati Živojinović.

Dok je na isto pitanje odgovarao Filip, neko od gostiju mu je dobacio nešto, pa je usljed riječi počeo da se smije, ali je rekao da zadržava svoje prezime.

 

Објава коју дели SVET (@svet_rs) дана 21. Јун 2018. у 9:13 PDT

Nakon ceremonije građaskog vjenčanja na kojem su kumovali Miloš Teodosić i Aleksandrin drug Marko Dašić uslijedilo je bacanje bidermajera, koji je uhvatila najstarija ćerka Ace Pejovića Magdalena.

Ona je na Instagramu postavila sliku sa bidermajerom i napisala: Šta se desi kad ufatiš bider?

6ewk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT1dNN01EQV8vYTBkZWU4ZmVlMjkxMjkxMGIwMDhhMWRkNTI0MzUzYTIuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Kako je izgledao prvi ples mladenaca pogledajte ispod:

 

Објава коју дели SVET (@svet_rs) дана 21. Јун 2018. у 9:19 PDT

Dekoracija u sali je bila savršena sa kristalni detaljima koji su dominirali, što je njihovom plesu dalo posebnu čar.

RW9k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTURjN01EQV8vZWIzMTNkMGMyZDI5MjExMDgzYmYzZDk1MTlmOWFiMjYuanBlZ5CBoTAB

Foto: Lj.T/RAS Srbija

Lepa Brena nije krila oduševeljenje i sreću zbog vjenčanja svog posinka koji je odrastao sa njom.

FilipZivojinovicAleksandraPrijovicestockmilosrafailovic4

Foto: E-stock, Miloš Rafailović

Mladoženjin otac, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović otkrio je ranije da je presrećan zbog vjenčanja.

Vrlo sam uzbuđen i ne mogu da kažem da nemam tremu. Međutim, presrećan sam zbog njih i nadam se da će svadba proteći onako kako smo planirali.Ženim svog prvenca i zato sam se maksimalno trudio da sve bude na najvišem mogućem nivou. Nadam se da će se svi gosti dobro provesti i da će Filip i Aleksandra imati venčanje iz bajke, zaključio je Boba Živojinović, prenosi Hello magazin.

Njegova buduća snaha Aleksandra kazala je ranije da je sigurna da niko neće ostati gladan jer se za meni upravo pobrinuo Boba.

-Filip i ja se nismo miješali u svadbeni jelovnik, jer smo sigurni da je najbolje da Boba kao veliki gurman odluči šta će biti na meniju. Zato na svadbi neće biti moje omiljene paradajz-čorbe, ali obećavam da niko neće ostati gladan- rekla je tada Prijovićeva.

Gradonačelnik Zagreba gost

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić dolazi u posjetu Beogradu gdje bi, kako Tanjug saznaje, trebalo da se sretne sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem.Bandić će ovu priliku iskoristiti da prisustvuje prijemu povodom hrvatskog Dana državnosti koji u Beogradu priređuje ambasador Hrvatske Gordan Bakota, ali prema nezvaničnim informacijama, biće i gost na svadbi Filipa Živojinovića, sina pjevačice Lepe Brene i nekadašnjeg poznatog tenisera Slobodana Živojinovića, i njegove djevojke Aleksandre Prijović.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.