Pobijedili Saudijsku Arabiju: I Urugvaj se plasirao u osminu finala Svjetskog prvenstva (FOTO)
Foto: Reuters

Jedini gol postigao Suares

Pobijedili Saudijsku Arabiju: I Urugvaj se plasirao u osminu finala Svjetskog prvenstva (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Urugvaja plasirala se sinoć u osminu finala Svjetskog prvenstva, pošto je u Rostovu pobijedila Saudijsku Arabiju sa 1:0, u utakmici drugog kola Grupe A.

Jedini gol postigao je Luis Suares u 23. minutu, kada je poslije kornera lopta pala pred gol, a on je bez problema poslao u mrežu.

Suares je juče odigrao 100. utakmicu za državni tim.

Osim Urugvaja u osminu finala iz Grupe A plasirala se i Rusija, a poslije dva kola obje reprezentacije imaju po šest bodova. Sa turnira su ispali Saudijska Arabija i Egipat, koji za sada nemaju nijedan bod, prenosi Beta.

343682apmatildecampodonicoff

Foto: AP

U posljednjem trećem kolu, narednog ponedjeljka, Urugvaj će igrati protiv Rusije za prvo mjesto u grupi, a u drugoj utakmici igraju Egipat i Saudijska Arabija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.