Institut za bolesti djece dobio novi operacioni sto, vrijedan  40 hiljada eura

Olakšali rad operaterima

Institut za bolesti djece dobio novi operacioni sto, vrijedan 40 hiljada eura

Institut za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici dobio je novi mobilni operacioni sto, vrijedan 40.000 eura.

Novac za nabavku obezbijedio je Nikolas Alisa sa svojim sinovima Simonom i Amadom i poslovnim partenerima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata .

Alisa je iskazao zadovoljstvo što je opet u Crnoj Gori i što ima priliku da podrži KCCG,  najavljući i dalje vrijedne donacije.

Direktorica Instituta Sonja Milašinović kazala je da su dobili operacioni sto koji je visokih tehnoloških karakteristike i zavidne tržišne cijene.

“Dobijanjem ovog stola daleko će se olakšati rad našim operaterima i omogućiće se adekvatan i komforan rad u svim oblastima dječije hirurgije, dječije ortopedije i dječije otorinolaringologije”, saopštila je Milašinović.

Direktorka KCCG Zorica Kovačević je povodom vrijedne donacije uručila zahvalnicu  Alisi koji će, kako je saopštila,  zajedno sa svojim ocem, bratom Simonom i prijateljima svog oca i dalje donirati crnogorsko zdravstvo.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.