Uhapšeni Podgoričani, ukrali 800 eura iz kafane
Ilustracija

Uhapšeni Podgoričani, ukrali 800 eura iz kafane "Jugoslavija"

Policija Danilovgrada je juče u kratkom roku rasvijetlila krivično djelo krađa i tom prilikom uhapsila tri lica za koja se sumnja da su počinila ovo krivično djelo.

Službenici OB Danilovgrad su, 19.juna rasvijetlili krivično djelo krađa počinjeno na štetu ugostiteljskog objekta „Jugoslavija“, a koji se nalazi na magistralnom putu Podgorica – Nikšić, u mjestu Plana, i tom prilikom identifikovali, locirali i lišili slobode G.G. (54), P.Ć. (39) i Ž.V. (52), sva lica iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da su počinili ovo krivično djelo.

"Oni su, kako se sumnja, 18.juna, iz navedenog ugostiteljskog objekta otuđili predmete u vrijednosti od 800 eura.

Službenici OB Danilovgrad su na osnovu operativnih saznanja pronašli otuđene predmete i vratili ih vlasniku", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ova tri lica liše slobode i da mu se privedu uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatih počinilaca, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo krađa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.