Eva Longoria u 43. godini postala majka (FOTO)
Eva Longoria

Sinu dali ime Santijago

Eva Longoria u 43. godini postala majka (FOTO)

Vijest koja se posljednjih sedmica s nestrpljenjem iščekivala, napokon je dobila pozitivan ishod. Holivudska glumica Eva Longoria i njen suprug Hose Pepe Baston postali su roditelji malenog dječaka.

Službeno je Eva Longoria postala je majka, a tu vijest ekskluzivno je objavio magazin "Hola! USA" zajedno s fotografijom na kojoj slavna Kućanica nježno ljubi tek rođenog sina.

 

A post shared by HOLA! USA (@usahola) on

Maleni dječak, težak tri kilograma, rođen je u utorak, 19. juna, u bolnici "Cedars-Sinai Medical Center" u Los Anđelesu, a ponosni roditelji Eva Longoria i Hose Pepe Baston nazvali su ga Santijago Enrike, prenosi Radio Sarajevo.

"Zahvalni smo na ovom prekrasnom blagoslovu", poručili su novopečeni roditelji.

Maleni Santijago rođen je dvije godine nakon što se par vjenčao u Meksiku, a tokom trudnoće Eva Longoria nije odustajala od svojih angažmana, čak ni u posljednjim sedmicama, kada se zbog velikog stomaka jedva kretala.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.