Hipotekarna banka poklonila 20.300 eura Nini Bošković za školovanje na Oksfordu
Poklon od Hipotekarne banke za Ninu

Ipak odlazi na studije

Hipotekarna banka poklonila 20.300 eura Nini Bošković za školovanje na Oksfordu

Hipotekarna banka odlučila je da Podgoričanki Nini Bošković pokloni 20.300 eura, koliko joj je nedostajalo za studije na Oksfordu.

Nina Bošković je primljena na zvanično najbolji svjetski univerzitet, na master studije iz kliničke embriologije i za nastavak školovanja je bilo potrebno obezbijediti 43 hiljade eura.

Ministarstvo prosvjete i drugi donatori obezbijedili su dio sredstava, ali je za kompletnu finansijsku konstrukciju nedostajalo još 20.300 eura.

725fba8f68f28d208280adff842260a7

Ovu vrijednu donaciju je u ime Hipotekarne banke uručila direktorica marketinga Ana Ristić, koja je podsjetila da je Hipotekarna banka krajem prošle godine organizovala konferenciju „Živi lokalno, uči globalno“ i da i ovaj primjer pokazuje da ulaganje u znanje i u obrazovanje, kada je riječ o Hipotekarnoj banci, nije samo na riječima.

„Hipotekarna banka se trudi da prepozna prave vrijednosti. Nina je primjer kako prave vrijednosti uvijek nađu pravo mjesto. Najbolja studentkinja prirodno-matematičkog fakulteta, primljena na master studije na Oksfordu, sad može da se posveti samo učenju. Vjerujemo da će i tamo biti najbolja i da će ostvariti svoju želju da znanje koje će tamo steći iz kliničke embriologije primjenjuje u Crnoj Gori“, izjavila je direktorica marketinga Hipotekarne banke Ana Ristić i dodala da je ovo poklon od svih klijenata i svih zaposlenih u Hipotekarnoj banci

Nina je kazala da je nakon ove donacije presrećna.

"Hipotekarna banka ovim pokazuje da je zaista posvećena ovom društvu. Vjerujem da su svi njeni klijenti ponosni što su dio banke koja pomaže drugima. Daću sve od sebe da opravdam povjerenje, da iskoristim priliku za učenje na najprestižnijem svjetskom univerzitetu i da svoje znanje primjenjujem u Crnoj Gori“, kazala je Nina Bošković. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.