Darko Kostić nije osumnjičen, provjeravaju se navodi
Darko Kostić

Darko Kostić nije osumnjičen, provjeravaju se navodi

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da provjeri navode iskaza modnog kreatora Darka Kostića i maloljetnika L. J. (15).

Njega je maloljetnik prijavio za navodno polno uzmeniravanje.

Nalog je dat jer su njihovi iskazi veoma kontradiktorni, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

Nakon provjere navoda biće odlučeno da li će policija podnijeti krivičnu prijavu tužilaštvu protiv Kostića i za koje koje krivično djelo, dodao je Marković. 

Kostić i maloljetnik su već dali iskaze policiji u statusu građana. Krivična prijava protiv kreatora ne postoji, predmet u tužilaštvu još nije formiran tako da Kostić za sada nije osumnjičen. 

Kostića je prijavio za navodno polno uznemiravanje u njegovom stanu, pošto je došao da ga slika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.