Završavaju se radovi na pasareli u Sutomoru
Foto: Bar Info

Završavaju se radovi na pasareli u Sutomoru

U Sutomoru je u završnoj fazi izgradnja pješačkog mosta-pasarele, koja će omogućiti rasterećenje saobraćajnih gužvi u turističkoj sezoni i veću bezbjednost pješaka.

Predsjednik opštine Bar dr Zoran Srzentić, koji je danas sa saradnicima obišao gradilište, izrazio je zadovoljstvo što je značajan infrastrukturni objekat završen u roku.

Pasarela je donacija građevinske firme "Bemax".

Stanovnici Bara i Sutomora, ali i brojni turisti, godinama su u ljetnjim mjesecima, svjedoci velikih saobraćajnih gužvi, koje su produžavale putovanje na toj relaciji i za više od sat. Zato je sve obradovala vijest da u ovu turističku sezonu ulazimo sa novoizgrađenom pasarelom, koja se odlično uklopila u prostor i koja će prije svega, značiti veću bezbjednost pješaka.

“Uz pasarelu izgrađen je novi podvožnjak, uređena i proširena autobuska stanica, gdje je takođe, velika frekvencija tokom ljeta i nova ulica-prečica, koja povezuje glavnu sutomorsku ulicu Obala Iva Novakovića, sa pješačkim mostom. Tako smo dobili jednu cjelinu koja će omogućiti građanima lakšu komunikaciju, smanjiti saobraćajne gužve i obezbijediti sigurnost pješaka", kazao je predsjednik Srzentić, koji se zahvalio izvođaču i investitoru, a građanima i gostima poželio da im pasarela bude od koristi.

Izgradnja pješačkog mosta u predračunskom obračunu koštala je 70.000 €, a investitor i izvođač, građevinska firma "Bemax", koja je radove započela poslije prvomajskih praznika, kvalitetno je i na vrijeme završila posao.

Bar Info
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.