Karleuša napušta žiri Zvezda Granda? (FOTO)
Jelena Karleuša

Iznenadila mnoge

Karleuša napušta žiri Zvezda Granda? (FOTO)

Jelena Karleuša već tri sezone je član žirija "Zvezda Granda". Mala od skandala je iznenadila mnoge kada je rekla da postoji mogućnost da više ne bude dio muzičkog takmičenja.

"Ne znam da li ću biti iduće sezone dio tima "Zvezde Granda". I ne znam da li želim. Sve zavisi od porodice, djece, muža... da li mogu da snimam. Pošto ja generalno ne moram da radim ništa u životu. Ja sve to radim iz čiste ljubavi, a ne iz interesa", rekla je Jelena u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predvojevića. JK je dodala da i dobre stvari moraju da se mijenjaju.

"Da li to znači kraj žirija u onom sastavu?", pitao ju je Srđan Predojević nakon njene izjave.

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

"Vrlo moguće, iz godine u godinu naše energije su se mijenjale. Mora da se mijenja, takav je šou biznis", rekla je Jelena.

Ostaje da se sačeka nova sezona i onda će se znati da li će Karleuša i dalje ocjenjvati takmičare, prenosi Alo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.