Nestao modni kreator Darko Kostić
Darko Kostić

Raspisana potjernica

Nestao modni kreator Darko Kostić

Poznati srpski dizajner i modni kreator, Darko Kostić, nestao je danas. Policija ga je tražila na poznatim adresama, ali dizajner tamo nije pronađen, tako da se sumnja da je u bjekstvu.

Za Kostićem je, kako prenose srpski mediji, raspisana i potjernica.

Srpski tabloidi kreatora povezuju sa pedofilijom, a Kostić je prošle godine u junu priveden i zbog posjedovanja droge, jer je policija pronašla kokain u njegovom stanu.

Njemu je tada pozlilo, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a ljekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner bio pod dejstvom opijata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.