Pivara
Sa uručenja donacije

Pružanje kvalitetnije zdravstvene zaštite

Pivara "Trebjesa" donirala dva EKG aparata Domu zdravlja Ulcinj

Dom zdravlja Ulcinj dobio je u sklopu donacije Pivare “Trebjesa” dva EKG aparata, kojim će biti unaprijeđena dijagnostička usluga u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Predstavnik Doma zdravlja, šef tehničke službe Marko Junković, u odsustvu direktora Marnikovića koji je na godišnjem odmoru, srdačno se zahvalio predstavnici donatora Nataliji Milić na uručenoj donaciji koja je veoma važna za funkcionisanje Doma zdravlja i koja će kako je istakao puno olakšati rad tehničarima, jer je riječ o savremenim aparatima koji pružaju olakšani pristup upravljanju cjelokupnim sistemom informacija.

“Domovi zdravlja kao ustanove primarne zdravstvene zaštite,  su veoma važni za sve građane. Zbog toga smo u Pivari “Trebjesa” odlučili da doprinesemo pružanje kvalitetnije zdravstvene zaštite, kroz donaciju opreme za kojom domovi zdravlja iskažu potrebu. Pored donacija koje smo ove godine uputili domovima zdravlja na sjeveru, sigurni smo da će i oprema donirana DZ Ulcinj biti  značajna za sve korisnike usluga ove ustanove” , kazala je Natalija Milić, menadžer korporativnih komunikacija u Pivari „Trebjesa“.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.