Kotor: Tukli školskog druga jer nije znao pjesmu
Kotor

Kotor: Tukli školskog druga jer nije znao pjesmu "Od Topole pa do Ravne Gore" (VIDEO)

Četvorica učenika srednje škole Resursni centar "Dr Peruta Ivanović" u Kotoru, brutalno su izudarali školskog druga jer nije znao da otpjeva pjesmu "Od Topole pa do Ravne Gore", prikazuje do sada neobjavljeni video snimak, piše portal Trebinje live.

Brutalno vršnjačko nasilje četvorice Kotorana nad školskim kolegom desilo se prije oko dva mjeseca, a video snimak je tek sada dospio do medija.

Na video snimku koji je objavio Treninje live, se vidi kako trojica  mladića udaraju svog školskog kolegu od 15 godina, svaki put kada ne bi znao da ponovi stihove pomenute pjesme.

Nasilnici su prestali sa udaranjem tek kada je nesrećni mladić počeo da jauče i da se savija od bolova.

Nadležni su obaviješteni o ovom slučaju, ali tužilaštvo nije preduzelo nikakve radnje, zadovoljavajući se činjenicom da su nasilnici izbačeni iz škole.

"Po njima je taj slučaj završen, a učenicima-nasilnicima će biti dozvoljeno da polažu razred i vjerovatno naredne školske godine da je ponovo upišu", kaže otac napadnutog mladića, koji je sa porodicom u Kotor izbjegao iz Ilijaša i kao 40 odstotni invalid izašao iz proteklog rata.

U cijelom slučaju začudilo ga je i to što direktor pomenute ustanove nije želio da prijavi slučaj policiji iako se sve odigralo u školskom WC-u, već je tražio od rodtelja da oni to učine.

Napadnuti mladić se u školsku klupu vratio tek prije 15-ak dana, kada su nasilnici izbačeni iz škole, jer se nije osjećao bezbjedno, kaže otac napadnutog mladića, dodajući da ih niko od roditelja nasilnika nije pozvao da se izvini ili pita kako je njegov sin.

Slučaj je kulminirao i na ulici u Kotoru, kada je otac napadnutog mladića sreo svog sugrađanina - oca od inicijatora ovog brutalnog nasilja, koji mu je, umjesto da mu se izvini -prijeteći podignutim prstom kazao da će njegov sin biti izbačen iz škole zbog obične šale.

"Ne znam šta mi se tada dogodilo, ali kao da mi je pao mrak na oči. Nažalost, nijesam uspio sam sebe da iskontrolišem - udario sam ga i polomio mu nos i jagodičnu kost", kaže otac napadnutog mladića.

Ovaj slučaj sada je pred nadležnim sudskim organima, navodi poratl Trebinje Live.

 

Izvor: Trebinje Live

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.