U centru Beograda navijači bodre fudbalsku reprezentaciju Srbije
Foto: AA

U centru Beograda navijači bodre fudbalsku reprezentaciju Srbije

Veliki broj građana okupio se danas u centru Beograda na Mundijalskom trgu, gdje od 14 časova putem video-bima bodre reprezentaciju Srbije u utakmici sa Kostarikom na Svjetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji.

Na Trgu Nikole Pašića organizovano je gledanje današnje utakmice, a za građane su, osim video-bima, postavljene tribine, stolovi i klupe sa kojih mogu da gledaju utakmicu.

2018061723095257034751178Web

Okupljeni, od kojih većina ima obilježja Srbije, poput zastava, majica reprezentacije, očekuju da će danas Srbija pobijediti Kostariku. Srbija je poslije osam godina na Svjetskom prvenstvu, a navijači smatraju da je današnja prva utakmica u Grupi "E" u Samari bitna kao finale.

"Očekujem ono što i cijela Srbija da konačno na nekom većem takmičenju uradimo nešto više i da pobijedimo i Kostariku i Švajcarsku, a da onda sa Brazilom odlučujemo za prvo mjesto", kaže Aleksandar Bončić (27) iz Ivanjice, koji živi u Beogradu.

2018061723095257034751172Web

On smatra da Srbija ima 80 posto da Srbija pobijedi u današnjoj utakmici. On ocjenjuje i da je super inicijativa da se na Trgu Nikole Pašića na otvorenom organizuje gledanje utakmice. 

"Jedna dobra atmosfera je tu na tribinama i ovdje će biti kako vrijeme prolazi, očekujemo jednu dobru atmosferu i pobjedu protiv Kostarike", dodaje Bončić.

Tridesetogodišnji Dimitrije Popović iz Beograda nada se takođe da će minimalni rezultat biti ili 1:0 ili 2:1.

"Srbija je zaista dobra. Smatram da su zaista dobri i da će pokazati dobar rezultat na ovom prvenstvu.Ovo je za Srbiju veliki uspjeh, a i ako se rezultat ostvari, to je idealno za naš tim", kaže Popović.

Iz Australije da bodri Srbiju je došla i Jasna Kosovac (54): 

"Očekujem samo pobjedu. Mislim da su velike šanse, koliko se razumijem. Mlađi sin mi je fudbaler i on vjeruje u pojbedu, tako da vjerujem njemu."

Kako je ocijenila, inicijativa da se organizuje gledanje utakmice na otvorenom je jako lijepa.

Utakmica Srbija - Kostarika počela je u 14 časova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.