Budućnost dobila novo pojačanje, ugvoro potpisao Erl Klark
Erl Klark

Budućnost dobila novo pojačanje, ugvoro potpisao Erl Klark

Košarkaši podgoričke Budućnosti sa velikim ambicijama ulaze u narednu sezonu, domogli su se i Evrolige osvajanjem trofeja u ABA ligi i sve je jasnije da će imati ozbiljan sastav naredne sezone. Ugovor sa timom iz Podgorice danas je potpisao Erl Klark, Amerikanac, nekada igrač LA Lejkersa.

Klark, nekada 14. pik na NBA draftu, bivši je košarkaš Sansa, Medžika, Lejkersa, Kavalirsa, Niksa i Netsa. Ima 30 godina, nastupa na poziciji krilnog centra, a minule dvije sezone proveo je u turskom Bešiktašu. 

Najveći trag u NBA ligi ostavio je u LA Lejkersima, za koje je u sezoni 2012/13 upisao 59 nastupa  i postizao 7,3 poena uz 5,5 uhvaćenih lopti. U sezoni za nama je u Istanbulu prosječno bilježio 8,6 poena uz 5,1 skokova po utakmici.

Amerikanac Klark je treće pojačanje Budućnosti. Prije njega, u Podgoricu je stigao jedan od najboljih košarkaša VTB lige Koti Klark, a nakon njega i francuski reprezentativac Edvin Džekson iz Barselone.

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.