Stiže retrogradni Neptun: Spremite se realnije sagledavanje stvari
ilustracija, foto:Profimedia

Stiže retrogradni Neptun: Spremite se realnije sagledavanje stvari

Neptun je osma i najdalja planeta u našem solarnom sistemu, koja upravlja našim duhom, ličnim razvojem, unutrašnjim svijetom, podstiče maštu i sanjarenja. Međutim, kada uđe u svoj retrogradni hod, dosta toga može da uzburka u nama i prevrne nam cio svijet naglavačke.

Zato otkrijte kakve značajne promene čekaju vaš horoskopski znak tokom retrogradnog hoda Neptuna kroz znak Riba od 18. juna do 28. novembra ove godine.

Rekli smo da Neptun podrazumijeva naš duhovni svijet, maštanja, nadanja, isto tako i intuiciju, ali njegov retrogradni hod će zapravo donijeti opoziciju tome, odnosno jedan zaokret ka realnosti i otrežnjenje. I to se može desiti na nekoliko nivoa u našim životima.

Spremite se da pauzirate sanjarenja u sebi, kao i za jedno realnije sagledavanje stvari.

Ipak, to okretanje ka stvarnosti će opet biti u duhu Neptuna kao spiritualne planete, jer će ono biti motivisano vašim unutrašnjim bićem i introspekcijom.

Ovaj proces samosagledavanja i samoanalize može biti bolan i može vas suočiti sa svim onim što ste ranije potisnuli, pa vam se sad vraća poput bumeranga, ali na kraju će ipak izroditi jednu veliku nadu za vas i za sve na šta se u narednom periodu budete odlučili. Ali samo ako ta akcija bude rezultat svega onoga što ste prethodno izanalizirali.

Nemojte zanemariti ni intuiciju, za koju smo pomenuli da je u sprezi sa Neptunom, koja će učiniti da osjetite šta je u određenom momentu ispravno da učinite.

Promjene koje će vam retrogradni Neptun donijeti će biti burne u tom pogledu što će raspršiti neke vaše iluzije, koje vučete sa sobom ko zna koliko dugo i koje vam zaklanjaju pravu stvarnost. Samim tim one vas koče da živite srećno u sadašnjem trenutku i u skladu sa onim što jeste.

Jednostavno, Neptun će doprinijeti da tačno sagledate šta je u vašem životu fantazija ili iluzija, a šta realno stanje stvari, bez obzira na to da li se radi o ljubavnom polju, finansijama, karijeri.

Izvor:Mogujatosama

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.