Od 18. juna ponovo će biti otvoren granični prelaz Kobila-Vitaljina
Foto:Radio Jadran

Između Crne Gore i Hrvatske

Od 18. juna ponovo će biti otvoren granični prelaz Kobila-Vitaljina

Od ponedjeljka 18. juna ponovo će biti otvoren granični prelaz Kobila-Vitaljina između Crne Gore i Hrvatske, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave.

"Shodno obavještenju od strane Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske da će od ponedjeljka, 18. juna 2018. godine, ponovo biti otvoren granični prelaz Vitaljina, ovim putem obavještavamo javnost da će samim tim od navedenog datuma ponovo početi sa radom i biti otvoren za međunarodni promet putnika u drumskom saobraćaju i granični prelaz sa crnogorske strane – GP Kobila", navodi se u saopštenju.

Granični prelaz sa Hrvatskom bio je privremeno zatvoren zbog rekonstrukcije, a ponovnim puštanjem u rad znatno će se smanjiti frekventnost saobraćaja na graničnom prelazu Debeli Brijeg-Karasovići, i olakšati prelazak granice, naročito u ljetnjoj turističkoj sezoni, ističu iz Ministarstva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.