Putin Ruskinjama ipak dozvolio seks sa strancima: Same odlučite

Putin Ruskinjama ipak dozvolio seks sa strancima: Same odlučite

Predsjednik Rusije Vladimir Putin poručio je da ruske državljanke same odluče o tome da li će imati seks sa strancima koji dolaze u Rusiju tokom Svjetskog prvenstva.

Izjava predsjednice Odbora Dume za porodicu Tamare Pletnove, da Ruskinje tokom Svjetskog prvenstva u fudbalu ne bi trebalo da imaju seksualne odnose sa strancima izazvala je veliku pažnju.

Povodom ovih riječi, oglasio se i Kremlj. Iz kabineta predsjednika Rusije Vladimira Putina stigla je sledeća izjava. 

- Ruskinje mogu same o tome da odlučuju. To su najbolje žene na svijetu - prenio je Putinovu poruku portparol Kremlja Dmitrij Peskov. 

Podsjetimo, Pletnova je rekla da bi eventualni odnosi Ruskinja sa strancima dovelo do situacije da se rađaju djeca u porodici s jednim roditeljem ili se dešava da djecu odvedu očevi.

Prema njenim riječima, slično se dešavalo i tokom Olimpijskih igara Moskvi 1980. godine.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.