Bar: Pronađeno oko 800 šteka cigareta bez akciznih markica, uhapšena jedna osoba
Foto: Uprava policije

Bar: Pronađeno oko 800 šteka cigareta bez akciznih markica, uhapšena jedna osoba

Brska policija je juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja, oduzela 800 šteka raznih cigareta bez akciznih markica i tom prilikom lišila slobode lice osumnjičeno za krivično djelo nedozvoljena trgovina.

"Službenici CB Bar su, 14.juna, postupajući na osnovu operativnih informacija da se kroz Opštinu Bar, koristeći alternativne pravce u cilju zaobilaženja policijskih patrola, transportuju duvanski proizvodi bez akciznih markica, kontrolisali putničko motorno vozilo marke „VW Vento“ kojim je upravljao B.V. (43) iz Bara. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli oko 800 šteka raznih cigareta", saopšteno je iz Uprave policije.

Lice je predato policijskim službenicima Grupe za suzbijanje privrednog kriminaliteta radi daljeg postupanja.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se B.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.