Trijumf Anida iz Bosne u
Foto: Telegraf

Trijumf Anida iz Bosne u "Zvezdama Granda"(VIDEO)

Anid Ćušić pobjednik je velikog finala "Zvezde Granda".

Posle dramatične završnice on je osvojio zbirno najviše glasova i našao se ispred Teodore Toković, koja je bila drugoplasirana, i Šefkija Jahjića, koji je bio treći.

Teodora Toković dobila je najviše glasova od stručnog žirija.

Ćušić je dobio preko 34.000 glasova iz svih zemalja koje mogu da glasaju, a malo po proglašenju pobjednika po mišljenju gledalaca proglašen je za "definitivnog pobjednika".

Nije krio sreću što je, posle presjeka glasova publike i žirija, proglašen za pobjednika poslednje sezone "Zvezda Granda", a kao nagradu dobio je dvije pjesme, trofej, auto i spot.

U prethodnim sezonama bilo je više pobjednika iz Bosne i Hercegovine, te je Anid nastavio ovaj niz.

Anid Ćušić miljenik je djevojčica koje prate ovogodišnje "Zvezde Granda", o čemu govori velika popularnost 20-godišnjeg mladića iz Mostara na društvenim mrežama.

Osim Instagrama i Fejsbuka, Anid može da se pohvali i velikim brojem pregleda na obradama popularnih pjesama na svom YouTube kanalu, gdje je moguće pronaći preko 80 video kavera. I pored mladih godina,Ćušić pokazuje ozbiljnu posvećenost muzici, te tako iza sebe ima završenu osnovnu i srednju muzičku školu, na odsjeku za klavir i harmoniku.

- Voli da pjeva i svira. To je jedino što zna - našalio se jednom prilikom stric koji ga je podržavao u bekstejdžu "Zvezda Granda" iz kruga u krug.

Iako je u ovoj sezoni bez problema došao do finala, Anid je neslavno prošao u ranijim pokušajima da se probije u istom takmičenju. Konstantni nastupi širom Bosne i Hercegovine, sa bendom u kom je ranije svirao klavijature a sada je samo glavni vokal, očigledno su urodili plodom, tako da je Ćušić znatno napredovao kada je o pjevanju riječ u protekle dvije godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.