Naručio mineralnu vodu, popio otrov pa jedva ostao živ
Ilustracija

Drama u Inđiji

Naručio mineralnu vodu, popio otrov pa jedva ostao živ

Tečnost koju je Vinko Vrućinić iz Stare Pazove popio u jednom lokalu u Inđiji, izuzetno je otrovna, pokazale su analize, a kako nezvanično saznaju Novosti, on je izvukao živu glavu samo zahvaljujući brzoj intervenciji ljekara.

Povrijeđeni mehaničar, otac dvoje djece, pušten je u međuvremenu sa Vojnomedinske akademije i trenutno nije životno ugrožen.

Vrućinić je u ponedeljak uveče sjeo u jedan kafić u Inđiji sa djecom kako bi se osvježio. Naručio je mineralnu vodu i naiskap je popio tekućinu kojom je poslužen. Međutim, posle nekoliko trenutaka uslijedile su strašne scene.

- Vinko je počeo da kašlje, slošilo mu se, prizor je bio jeziv. Pored njega su bili sin i ćerka. Odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja je ubrzo stigla - samo su neke od scena koje su ubrzo uslijedile.

Hitna pomoć je stigla i Vrućinić je prebačen na Odeljenje toksikologije na VMA. On je kako nezvanično saznaju Novosti, primljen u teškom stanju. Posle nekoliko dana je pušten, navodno na svoj zahtjev. 

Ovim slučajem bavi se Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi, koje bi trebalo da ispita kako je došlo do toga da se Vrućinić otruje.

Vrućiniću je povrijeđena usna duplja, a prema nepotvrđenim informacijama, lažna "kisjela voda" koju je popio zapravo je vrsta sredstva za čišćenje.

Navodno, u isto vrijeme kada je Vrućinić popio "vodu", njegov sin je takođe namjeravao da utoli žeđ, ali posle jednog gutljaja primijetio je nešto čudno, tako da je prošao bez ozbiljnih povreda, poput oca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.