Evo šta da radite dok vaš dečko gleda Svjetsko fudbalsko prvenstvo
Ilustracija

Evo šta da radite dok vaš dečko gleda Svjetsko fudbalsko prvenstvo

Ako vaš dečko voli fudbal, a vi ni za dva života ne biste shvatile šta znači zaleđe, onda bi vam narednih mjesec dana moglo biti jako dosadno.

Stoga, to vrijeme iskoristite za sebe.

Vježbajte

Dok on leži na kauču i jede čips, vi se dovedite u top formu taman prije odlaska na ljetovanje. Krenite trčati, upišite se u teretanu, na časove joge ili pak vježbajte kod kuće. Odaberite vrstu vježbe koja vam najbolje odgovara i vježbajte kad god vam je dosadno jer vaš dečko gleda fudbal, a rezultati će za mjesec dana biti itekako vidljivi, piše index.hr.

Čitajte

Ne sjećate se kada ste posljednji put pročitale knjigu, a nekad ste u tome zaista uživale? Sada napokon imate vremena za to, a jednom kada se vratite svom starom hobiju, nastavićete čitati knjige i nakon što Svjetsko prvenstvo završi.

Gledajte filmove/serije

Sada je pravo vrijeme da napokon pogledate seriju koju vam je preporučila prijateljica i koju vaš dečko nije želio o gledati s vama ili neku novu romantičnu komediju na koju ga nikako niste uspjele nagovoriti.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.