Nikšićko pivo osvojilo još dvije zlatne medalje (FOTO)
Nikšićko pivo

Prepoznat kvalitet

Nikšićko pivo osvojilo još dvije zlatne medalje (FOTO)

Kvalitet Nikšićkog Piva još jednom je prepoznat na međunarodnom nivou. Na prestižnoj međunarodnoj selekciji kvaliteta "Monde Selection" dvije zlatne medalje dodijeljene su za kvalitet Nikšićkog Piva – pakovanja 0.33l i 0.5l u staklenoj boci.

Ovo je treća godina uzastopno da Nikšićko Pivo  osvaja zlatne medalje "Monde Selection", zbog čega je Pivari „Trebjesa“ uručena i posebna nagrada – "International High Quality Trophy". Ovaj trofej uručuje se proizvodima koji su odlikovani za visoki kvalitet tokom tri i više godina uzastopno, saopšteno je iz Pivare "Trebjesa".

„Nagrada 'Monde Selection', koju dodjeljuju nezavisni eksperti, potvrda je onoga čemu smo posvećeni, a to je da pravimo pivo izuzetnog kvaliteta koje je prvi izbor potrošača u Crnoj Gori. Praćenje svjetskih trendova i neprekidno ulaganje u razvoj, a posebno posvećenost, iskustvo i znanje naših kolega čine da iz godine u godinu kvalitet našeg piva bude potvrđen i van granica naše zemlje“  kazala je Natalija Milić, menadžer korporativnih komunikacija u Pivari „Trebjesa“.

foto3

Nikšićko pivo

"Monde Selection" nagrade ustanovljene su 1961. godine, od kada se dodjeljuju na godišnjem nivou, a ceremonija dodjele organizuje se u različitim evropskim gradovima. Ove godine ceremonija dodjele nagrada održana je u španskom gradu Valensija.

O veličini i značaju ove selekcije kvaliteta, kako je navedeno, govori i podatak da je u 2017. godini ocijenjen kvalitet ukupno 2965 proizvoda, iz 89 zemalja i sa svih kontinenata.  U  ocjenjivanju kategorije piva, vode i negaziranih pića Monde Selection sarađuje sa najboljim belgijskim ekspertima u tim oblastima, od kojih su većina hemijski inženjeri i predavači na Institutu Meurice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.