Gegaj: Medojevića više niko ne uzima za ozbiljno
Gegaj: Albanci lojalni građani Crne Gore

Albanci lojalni građani Crne Gore

Gegaj: Medojevića više niko ne uzima za ozbiljno

Nikola Gegaj poručuje da su Albanci vijekovima lojalni Crnoj Gori u čijem razvoju učestvuju punog srca i Medojeviću poručuje da se bavi problemima sopstvenog političkog saveza a ne rušenjem multietničkog sklada u Crnoj Gori.

Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik Pokreta za Promjene Nebojša Medojević ocijenio je da svi albanski političari u Crnoj Gori podržavaju stvaranje prirodne Albanije po principu "Svi Albanci u jednoj državi". Medojević je naveo da Albanija, koja je strateški partner SAD u posljednje tri decenije, želi ostvarenje svog nacionalnog sna a to je stvaranje jedne države u kojoj će živjeti svi Albanci. Medojević je u izjavi za novinsku agenciju Srna naveo i da svi albanski političari u Crnoj Gori podržavaju taj plan i rade na ostvarenju tog projekta.

Funckioner Demokratske Partije Socijalista Nikola Gegaj za Kodex kaže da Medojevića i njegove izjave više niko ne uzima za ozbiljno.

“Izjave tog čovjeka su toliko neozbiljne da mi se čini neukusnim da ih komentarišem. Uostalom, u zadnjih nekoliko godina niko ih ne uzima za ozbiljno. Koliko ja znam Crnoj Gori ne prijeti bilo koja opasnost od velikodržavnih projekata, niti se za te svrhe smije zloupotrijebiti bilo koji narod u Crnoj Gori. Medojević mora da zna da su Crna Gora i Albanija članice NATO saveza. Takve izjave sigurno neće narušiti dobrosusjedske odnose dvije zemlje.” poručuje za Kodex Gegaj.

5ab3dacee8344490a90a59df0a0a0a67IMG201801072231295241preview

Gegaj: Crnoj Gori ne prijeti bilo koja opasnost od velikodržavnih projekata

 

Medojević je izjavu o albanskim političarima u Crnoj Gori koji svi rade na projektu prirodne Albanije naslovio na lidera Građanskog pokreta URA, Dritana Abazovića. Njemu je Medojević poručio da je napad na Demokratski Front i njegove lidere napad na Crnu Goru i njene vrijednosti naslijeđene od predaka.

 

medojevicMedojević: Dritane, nemoj ti nama da nudiš nove vrijednosti 

 

“Tako, Dritane, nemoj ti nama da nudiš nove vrijednosti, a da kao Albanac, musliman, čuvaš stare vrijednosti svog naroda. Zašto Albancima ne ponudiš nove vrijednosti? Ambasada ti je rekla da samo Crnogorce i Srbe treba prevaspitati, oduzeti im vrijednosti njihovih predaka i nametnuti "nove vrijednosti".” poručio je Medojević Abazoviću, svrstavajući ga u grupu političara Albanaca u Crnoj Gori koji rade na ostvarenju “albanskog sna”.

Gegaj poručuje da su Albanci vijekovima lojalni Crnoj Gori u čijem razvoju učestvuju punog srca i Medojeviću poručuje da se bavi problemima sopstvenog političkog saveza a ne rušenjem multietničkog sklada u Crnoj Gori.  

“Albanci u Crnoj Gori su oduvijek bili lojalni državi u kojoj žive i davali značajan doprinos njenom razvoju i punog srca učestvovali u obnovi njene nezavisnosti. Bolje i pametnije je Medojeviću da svoje slobodno vrijeme utroši na saniranje brojnih problema Demokratskog Fronta nego što ga troši na bespredmetno podizanje tenzija među građanima Crne Gore i pokušaja da zloupotrijebi multinacionalni i multivjerski sklad koji vjekovima postoji u Crnoj Gori.” kaže za Kodex  funckioner Demokratske Partije Socijalista.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.