Amfilohije,Vujanović, Bečić i Abazović na koktelu povodom  Dana državnosti Ruske Federacije
ilustracija

Bez lidera DFa

Amfilohije,Vujanović, Bečić i Abazović na koktelu povodom Dana državnosti Ruske Federacije

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije, predsjednici Demokrata i Građanskog pokreta URA Aleksa Bečić i Dritan Abazović, kao i bivši predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, bili su gosti na koktelu povodom Dana državnosti Ruske Federacije koji je održan u utorak, 12. juna, u hotelu Hilton, saznaje Pobjeda.

Svečanom koktelu prisustvovala je i predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica, kao i delegacija Socijalističke narodne partije na najvišem nivou u kojoj su bili predsjednik Vladimir Joković, potpredsjednik Dragoslav Šćekić kao i član Predsjedništva Miomir Vojinović.

Svečanom koktelu povodom Dana državnosti Ruske Federacije, prema saznanjima Pobjede, nije prisustvovao niti jedan lider Demokratskog fronta, koji su prošlih godina bili redovni gosti, navodi podgorički list.

Na koktelu je bila i bivša poslanica SNP-a Snežana Jonica, kao i generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović.

Izvor Pobjede koji je priustvovao svečanom koktelu je saopštio da se odsustvo lidera Fronta dovodi u vezu sa zahlađenjem odnosa te političke grupacije sa predstavnicima ruske Ambasade posljednjih godinu dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.