Stalone optužen za seksualno zlostavljanje
Silvester Stalone

Američki tužioci otvorili istragu

Stalone optužen za seksualno zlostavljanje

Američki tužioci otvorili su istragu kako bi utvrdili da li glumac akcionih filmova, čuveni Silverster Stalone treba da bude krivično gonjen zbog seksualnog zlostavljanja prijavljenog prošle godine.

“Slučaj je predat policiji Sante Monike, opštine pored Los Anđelesa”, navele su lokalne vlasti i dodale da je slučaj povezan sa Staloneom.

Tužilaštvo Los Anđelesa navelo je da jedna žena u novembru prošle godine optužila Stalonea, glumca najpoznatijeg po ulogama u filmovima “Roki” i “Rambo”, da ju je seksualno zlostavljao devedesetih godina.

Ta optužba dolazi u trenutku sve prisutnijeg pokreta “MeToo” pokrenutog poslije izbijanja seksualnog skandala u holivudskoj filmskoj industriji, prenosi Beta.

Glumčev advokat je u decembru rekao da Stalone poriče optužbu ali je priznao da je imao vezu s tom ženom 1987. godine tokom snimanja jednog filma u Izraelu.

Advokat je dodao da Stalone koji u julu puni 72 godine, planira tužbu protiv te žene čije ime nije saopšteno, zbog davanja lažne izjave o njihovoj vezi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.