Zapaljen automobil u Bijelom Polju
Foto: PG vremeplov

Zapaljen automobil u Bijelom Polju

Bjelopoljcu Orhanu Čokoviću sinoć oko tri sata poslije ponoći zapaljeno je vozilo ispred zgrade u kojoj živi u centru grada.

Teže posledice širenja požara na automobilu marke "mazda", ali i obližnjoj zgradi, spriječio je prisebni vozač hladnjače kompanije Mesopromet, koji je istrčao iz kamiona i protivpožarnim aparatom ugasio požar. 

Orhanov otac Mirsad je kazao da su spavali i da ništa nisu čuli.

"Najvjerovatnije se radi o dvije osobe koje su polile automobil benzinom i koje su, kako tragovi upućujuju, pobjegle pored gradske pijace", kazao je Čoković za Vijesti.

Istraga je u toku. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.