Tramp uvredama počastio De Nira:
Robert de Niro i Donald Tramp

Smatra da glumac ima veoma nizak IQ

Tramp uvredama počastio De Nira: "Probudi se Panči udareni"

Predsjednik SAD Donald Tramp rekao je za američkog glumca Roberta De Nira da je osoba sa vrlo niskim koeficijentom inteligencije.

Tramp je preko Tvitera reagovao na psovke koje mu je De Niro uputio u nedjelju uveče na ceremoniji dodjele pozorišnih nagrada Toni. De Niro se izvinio Kanađanima zbog "idiotskog ponašanja predsjednika".

download

Robert de Niro

Tramp je u povratku iz Singapura sa samita s vođom Sjeverne Koreje Kim Džong Unom na Tviteru objavio da je De Niro "osoba sa vrlo niskim IQ".

Tramp je napisao da je De Niro koji je nagrađen Oskarom za svoju ulogu u filmu o bokseru "Razjareni bik" iz 1980. godine, "u filmovima dobio mnogo udaraca u glavu od strane pravih boksera".

Američki predsjednik je još dodao da vjeruje da je De Niro "ošamućen" od udaraca i napisao mu "probudi se Panči udareni".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.