Jokić: Marković je nekoliko puta ignorisao Kotor, jednom me pozvao da se sastanemo
Vladimir Jokić

"Nastavak neodgovornog ponašanja"

Jokić: Marković je nekoliko puta ignorisao Kotor, jednom me pozvao da se sastanemo

Predsjednik Vlade Duško Marković nekoliko puta ignorisao je Kotor i probleme grada, čak i u ovom trenutku, kada je pozicija Kotora vrhunski državni interes, izjavio je predsjednik Oppštine Kotor Vladimir Jokić.

On je u izjavi za Dan rekao kako tvrdnje da nije htio da se sastane sa premijerom ne odgovaraju istini.

"Nije me začudilo posljednje reagovanje iz Vlade Crne Gore, jer ono predstavlja nastavak ignorantskog i neodgovornog ponašanja prema lokalnoj samoupravi u Kotoru. Tvrdnje da kao predsjednik opštine nijesam htio da se sastanem sa premijerom ne odgovaraju istini. Bez obzira što bih kao pojedinac i političar izbjegao bilo kakvu vrstu komunikacije sa sadašnjim premijerom, kao predsjednik opštine nemam privilegiju da se na taj način ponašam, već svoju obavezu saradnje sa državnim institucijama poštujem", kazao je Jokić.

On je pojasnio da je do današnjeg dana imao jedan jedini poziv od premijera da se sretnu, kada ga je pozvao da dođe u Podgoricu da mu čestita Dan opštine Kotor.

"Lijepo vaspitanje i dobri maniri nalažu da se slavljeniku čestita u njegovom domu, pa sam tada pozvao premijera da dođe u Kotor na Dan opštine, što nije uradio. Na drugoj strani, predsjednik Vlade je nekoliko puta ignorisao Kotor i probleme grada, čak i u ovom trenutku kada je pozicija Kotora vrhunski državni interes", kazao je Jokić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.