Glumici Evi Ras u stan upao muškarac u alkoholisanom stanju, preživjela šok
Eva Ras

Glumici Evi Ras u stan upao muškarac u alkoholisanom stanju, preživjela šok

Glumica Eva Ras preživjela je pravu dramu kada je u njen stan u Beogradu upao nepoznati čovjek.

- Ona sama živi u tom stanu i kada je primijetila muškarca odmah je zaključlila da je provalnik koji će pokušati da je opljačka. Nema ona neki novac kod sebe, ali ipak u toj situaciji, prvo joj je to palo na pamet. Stajala je kao ukopana, a kako mi kaže, čovjek je tada počeo da priča neke nepovezane stvari. Tad je shvatila da je on u alkoholisanom stanju. Dodatno se uplašila šta može da joj uradi. Mislila je da će doživjeti srčani udar. U trenutku kada je krenuo ka njoj potpuno se izbezumila i nije mogla da se pokrene. Čovjek je gledao po stanu, pričao nebuloze i zateturao se. Zamalo nije pao na nju. Kada je pomislila da bježi, on je izašao - otkrila je Evina prijateljica, prenosi Blic.

Sve to potvrdila je i sama glumica, koja priznaje da nije znala šta ju je snašlo.

- Zaboravila sam da zaključam vrata i čula sam da je neko ušao. Mislila sam da je provalnik, vidjela sam ga kako stoji u hodniku. Sve se dobro završilo, bio je to neki pijani čovjek, tražio je berberina. Mnogo sam se uplašila - rekla je Eva, navodi list.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.