KCCG

"Pojedini ljekari pokušavaju da degradiraju rad KCCG"

Menadžment i direktori Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) složili su se na današnjem redovnom kolegijumu a nakon razmatranja "aktuelnih sinhronizovanih manipulativnih aktivnosti" pojedinih članova Sindikata doktora medicine da se radi o neutemeljenim i netačnim navodima, kojim želi da se uruši ugled KCCG, a samim tim i povjerenje u pružanje kvalitetne zdravstvene zaštite građanima.

"S tim u vezi, direktori organizacionih jedinica KCCG najoštrije osuđuju istupe poslednjih dana pojedinih ljekara naše ustanove koji su članovi SDM i ograđuje od izjava koje je predsjednica SDM dr Milena Popović iznijela  u otvorenom pismu upućenom u petak direktorici KCCG Zorici Kovačević.

Na ovaj način postupanje članova SDM i predsjednice dr Popović, prije svega iznošenjem netačnih informacija kojima pokušavaju da degradiraju rad naše ustanove i omalovaže postignute rezultate iskonstruisanim i tendencioznim aferama, ne utiču na poboljšanje statusa crnogorskih ljekara, što bi trebalo da je glavni cilj sindikalnog djelovanja", saopšteno je iz KCCG.

Smatraju da ovakvi istupi u javnosti urušavaju integritet odgovornih i profesionalnih kolega i destabilizaciju KCCG.

"Sadašnje djelovanje SDM ne unapređuje struku, već kod javnosti izaziva nepovjerenje koje je, pored stručnog znanja medicinskog osoblja, kvalitetnih uslova za rad zaposlenih i boljih uslova za boravak pacijenata, preduslov  za kvaliteno liječenje i izlječenje naših pacijenata", poručuju iz Kolegijuma direktora organizacionih jedinica KCCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.