Kolašin: Policija oduzela municiju, detonirajuće kapisle,  štapine dinamita, prijava protiv 72-godišnjaka
ilustracija

Kolašin: Policija oduzela municiju, detonirajuće kapisle, štapine dinamita, prijava protiv 72-godišnjaka

Protiv 72-godišnjeg Kolašinca V.V. policija je podnijela krivičnu prijavu zbog nedozvoljenog držanjea oružja i eksplozivnih materija a nakon što su njeni službenici pretresom pronašli 21 štapin dinamita, municiju i detonirajuće kapisle.

"Službenici OB Kolašin su, 08.06.2018. godine, postupajući na osnovu naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Kolašinu, izvršili pretsrea stana i drugih prostorija koje koriste V.V. (72) i R.V. (29), oba iz Kolašina. Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli 72 komada municije kalibra 7,9mm, u ilegalnom posjedu, 63 detonirajuće   kapisle i 21 štapin dinamita – amoneksa", saopštila je Uprava policije.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu je naložio da se protiv V.V. podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.