ilustracija

"Dugme" za zatvor: Ako patite od loše probave ova tačka na tijelu je rješenje

Ako patite od loše probave ili još gore od zatvora postoji jedna tačka na tijelu koja će vas za nekoliko trenutaka oslobodite napetosti u crijevima i riješiće vaš problem. U pitanju je svojevrsno "dugme za pražnjenje".

Džon Kirkvud iz Centra za akupresuru kaže za britanski "Miror" da postoji jednostavno rješenje za to. 

On ga zove "dugmetom za veliku nuždu". 

"Ta tačka na stomaku je korisna za mnoge probleme sa abdomenom, bilo da su probavni, menstrualni, reproduktivni ili urogenitalni problemi. A masaža tog dijela stomaka pomaže i za dijareju i za konstipaciju", ističe ovaj stručnjak. 

Najčešći razlozi za opstipaciju su loša ishrana, stres, unošenje malo vlakana i nedovoljno vode.

Super Žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.