Poginuo Vojislav Bokan, šampion Crne Gore u motonautici
Boka, Foto:Motonautički savez CG

U udesu na putu Kotor-Budva

Poginuo Vojislav Bokan, šampion Crne Gore u motonautici

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u 4.50 časova u mjestu Kovačko polje na putu Kotor-Budva život je izgubio Vojislav Bokan iz Bara, osamnaestogodišnji šampion Crne Gore u motonautici.

Tačno tri nedjelje nakon osvajanja titule u disciplini paralelni slalom na šampionatu Crne Gore mladi Bokan nas je zauvjek napustio, saopštio je Motonautički savez Crne Gore.

44c918da2f6345329af7ddcf4762610eCrna Gora izgubila šampiona

"Vojislava sam lično poznavao.  Bio je mnogo srećan kad je pobjedio na šampionatu.  Ovo je tragedija za njegovu porodicu, sve koji su ga poznavali, i motonautički sport.", kaže Aleksandar Petrović, generalni sekretar Motonautičkog saveza Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.