Hotel

Hotel "Play" poboljšava ponudu Herceg Novog

Hotel "Play" koji posluje u okviru Sportskog centra Igalo unaprijediće ponudu Herceg Novog, a fokus rada biće na razvoju sportskog i turizma u zimskom dijelu godine, poručeno je sinoć na zvaničnom otvaranju.

"Ovo je dobar primjer svim ostalim lokalnim samoupravama u Crnoj Gori kako na odgovoran i domaćinski način jedna opština može da ima svoj hotel. Takođe, ovo je dobar primjer i državi koja vodi privatizacione aranžmane na koji način možemo sopstvenim snagama i kroz domaćinski odnos da imamo, radimo, stvaramo i odgovornim pristupom doprinosimo razvoju turizma naše opštine, koji ove godine značajno napreduje u odnosu na prethodne", poručio je predsjednik opštine Herceg Novi Stevan Katić.

Kako je rekao, za godinu dana od preuzimanja vlasti u Herceg Novom konačno je definisan status hotela, objekat uređen i otvoren za goste. Posebno se zahvalio direktoru i Odboru direktora Sportskog centra, jer su složno i za vrlo kratko vrijeme uspjeli da posao obave na zavidnom nivou.

OtvaranjehotelaPlay09jun20186

Direktor Sportskog centra Radovan Ralević istakao je da otvaranje hotela "Play" čini ponudu grada sadržajnijom i kvalitetnijom, a plan uprave je da objekat radi tokom cijele godine. Namjera im je da razvijaju sportski turizam, organizovanjem priprema, kampova, turnira, takmičenja, a za imaju odlične uslove - uređene smještajne jedinice, restoran, sportski tereni i dvorana.

"Veliki je rad i trud iza nas. Opština je prepoznala sve što mi želimo i podržala nas u svakom projektu, a preuzimanje i otvaranje ovog hotela je najveći", rekao je Ralević i zahvalio se lokalnoj upravi što je podržala ideje i planove kolektiva.

Otvaranju hotela "Play" prisustvovali su čelnici Opštine Herceg Novi, konzul Srbije u Herceg Novom Zoran Dojčinović, predstavnici turističke privrede i sportskih kolektiva iz tog grada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.