Demokrate o hapšenju Jovanovića: Klupko je počelo da se odmotava
Demokrate

Demokrate o hapšenju Jovanovića: Klupko je počelo da se odmotava

Da istina uvijek pronađe put i ugleda svjetlost dana, potvrđuje hapšenje Ivana Jovanovića, koji je u novembru prošle godine napao poslanika Danila Šaranovića i kandidate za odbornike Demokratske Crne Gore na Cetinju, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

"Ovoga puta kriminalna aktivnost uhapšenog ogledala se u pripremanju ubistva, što je još jedna u nizu potvrda da je Demokratska Crna Gora na udaru najozloglašenijih kriminalaca. Šefovi kriminalnih klanova po nalogu njihovih šefova koji vrše vlast u Crnoj Gori, sprovode najmonstruoznije metode obračuna za političkim protivnicima. Ako uzmemo u obzir koga su sve iz kriminalnog miljea angažovali da se obračunava sa funkcionerima Demokrata i kakve su im bile zamisli, samo je puka sreća što do sada nije bilo žrtava. Gotovo da nema grada u Crnoj Gori u kome nije bilo fizičkih napada i nasrtaja na funkcionere i aktiviste najjače opozicione partije, od strane najokorelijih kriminalaca po nalogu šefova iz DPSa", navodi se u saopštenju Demokrata. 

Ali jučerašnje hapšenje Jovanovića i sprječavanje monstruoznih nauma kriminalne grupe čiji je član i izvršilac, kako su kazali, pokazuju do koje mjere laž pojedinih medija može da ide.

"Sjetimo se izvještavanja ružičastog partijskog glasila u novembru prošle godine kada je na sva zvona stalo na stranu juče uhapšenog kriminalca, montiranjem vijesti da su Demokrate izmislile i iskonstruisale napad  same na sebe. To potvrđuje da je ovo ruglo medijske scene Crne Gore samo dio sveukupnih kriminalnih poduhvata protiv Demokrata, kojima se diriguje iz jednog centra moći. Zadatak ružičastih je očito da bez imalo stida i obraza, po svaku cijenu „operu“ kriminalce kada je to potrebno i stanu u zaštitu čak i najozloglašenih kriminalaca u misiji protiv najjačeg opozicionog subjekta. Staviti novinarski kodeks ali i obraz pod đon i krenuti sa larvom konstruisanih i montiranih informativnih emisija kako bi se uprljalo čisto, a opralo prljavo. Ali, vrijeme je majstorsko rešeto koje pokaže svakome ko je i gdje je ko", stoji u saopštenju Demokrata.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.