Herceg Novi: Oštećeno pedesetak kuća, Prihvatni centar u Sportskom centru Igalo
Foto:Radio Jadran

Posledica nevremena

Herceg Novi: Oštećeno pedesetak kuća, Prihvatni centar u Sportskom centru Igalo

U nevremenu koje je prošle noći zahvatilo Herceg Novi i Tivat, pričinjena je značajna šteta. U Herceg Novom je oštećeno oko 50 kuća, dok je u Tivtu nevrijeme oštetilo dva manja aviona.

Crnu Goru je sinoć zahvatilo veliko nevrijeme, praćeno jakim vjetrom i obilnom kišom. U Herceg Novom je oštećeno oko 50 kuća, od kojih 34 u naselju Kamenari, a velika šteta pričinjena je u bolnici Meljine.

Iz Opštine Herceg Novi su kazali da je prihvatni centar za sve porodice kojima su tokom nevremena oštećeni domovi organizovan u dvorani Sportskog centra Igalo. 

Sve koji imaju problem sa smještajem ekipe će raspoređivati u hotele koji su na raspolaganju: Institut Igalo, Plaža i Park, saopšteno je nakon sastanka tima za vanredne situacije.

Kako su naveli, ekipe službi komunalne policije i zaštite i spasavanja i javnih preduzeća su na terenu i nastavljaju intenzivan rad na popisivanju štete i saniranju posljedica sinoćnje oluje. 

"Velika šteta pričinjena je bolnici Meljine, gdje je oštećen krov urgentnog odeljenja, polomljena stakla, porušena stabla u parku. Ekipe Komunalno-stambenog preduzeća upućene su da pomognu sanaciju i osiguraju oštećene djelove objekta kako bi spriječili prodiranje vode u prostor gdje se nalazi oprema za rad", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.