Tivat: Vjetar prevrnuo avion težak preko 6 tona
Foto:Boka News

Oštećena dva aviona usled nevremena

Tivat: Vjetar prevrnuo avion težak preko 6 tona

Kratkotrajno nevrijeme koje je sinoć oko 3 sata zahvatilo Tivat oštetilo je dva manja aviona koja su bila parkirana na platformi Aerodroma Tivat.

Pijavica- meteorološka pojava koju zovu i manji tornado, zahvatila je taj dio grada i prevrnula je na bok avion oznake N 977 RS te ga je u znatnoj mjeri oštetila, prenosi Boka News.

Untitledd1Foto:Boka News

Drugi veći avion manje je oštećen. Snaga pijavice uspjela ga je okrenuti za 180 stepeni.

"Oštećena su dva aviona generalne avijacije tipa P180 koji su bili propisno parkirani na svojim pozicijama na Aerodromu Tivat. Riječ je o avionima teškim preko 6 tona, koje je zahvatila pijavica, što dovoljno govori o jačini nevremena", saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Kako se dodaje, predstavnici osiguravajućih kuća će uskoro  izaći na lice mjesta i  procijeniti štetu.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.