Olujni vjetar napravio haos u Herceg Novom, dvije osobe povrijeđene
Izvor:Boka News

Oštećena bolnica, kuće, vjetar prevrtao auta...

Olujni vjetar napravio haos u Herceg Novom, dvije osobe povrijeđene

Hercegnovsku rivijeru pogodilo je snažno nevrijeme praćeno jakom kišom, gradom i olujnim vjetrom brzine od preko 100km na sat a pričinjena je znatna šteta na kućama.

Oluja je prevrtala automobile, čak i kombi vozila i kamione, oštetila dosta zelenila, padala su stabla.

– Poptpuno je demolirana pumpna stanica, kvantaška pjaca, velika su oštećenja i na vatrogasnom domu, porušeni su bilbordi , stambeni objekat je stradao iznad Bolnice Meljine, kao i ograda bolnice. Više ne postoji ni auto praona, kod parkinga bivše zgrade Prvoborca, čiji su elementi završili u potoku Nemila – kazala je Radiju Jadran načelnica Komnalne policije, Marija Andrić.

nevrijeme09062Foto:Radio Jadran

Prema istom izvoru stradao je i dobar dio Bolnice Meljine, gdje je sada maltene vanredno stanje.

– Sve je stradalo. Odletio je krov sa kabineta na internom, sva stakla su izbijena na odjeljenju i polomljena, nemoguće je raditi. Na tehničkoj službi dio krova otišao, stradala je kuhinja, praonica… Desetkovan je park sa borovima, palmama i mediterasnkom vegetacijom…Jedva smo malo raskrčili put za kola hitne pomoći. Situacija je vanredna, osoblje je angažovano, ali potrebna nam je pomoć – kaže za Radio Jadan direktorka Bolnice, dr Olivera Elez.

nevrijeme090611

Foto:Radio Jadran

Prema pisanju Vijesti, dvije osobe su povrijeđene, a jedna je zadržana u Bolnici Meljine.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.