Beograd: Uhapšen bokser, pretukao djevojku, svezao je pa spalio odjeću ispred zgrade
Foto:Novosti

Beograd: Uhapšen bokser, pretukao djevojku, svezao je pa spalio odjeću ispred zgrade

Pripadnici MUPa Srbije uhapsili su danas boksera Pava Popovića (36) zbog zlostavljanja devojke Ljiljane Trivković (30), koju su policajci pronašli vezanu i sa brojnim podlivima po glavi i tijelu, u stanu u "Trudbenikovom" samačkom hotelu na Novom Beogradu, pišu Novosti.

- Ljiljana živi sa majkom, očuhom i bratom - kažu komšije iz Ulice Jurija Gagarina 139, koje još ne mogu da se povrate od šoka zbog incidenta koji se u njihovoj višespratnici dogodio danas oko 10.30.

- Popović je kod Ljiljane došao u trenutku kada je bila sama u stanu. Vikao je, lupao na vrata, a kad nije htjela da mu otvori, razvalio ih je i ušao unutra.

Nakon toga, uslijedio je haos.Prema prvim, nezvaničnim informacijama, Popović je nastavio da viče na Ljiljanu, a onda i da je udara rukama. Djevojka se branila, koliko je to bilo u njenoj moći, ali napasnik ju je, ipak, savladao i vezao. Onda je nastavio da je udara rukama i šutira nogama po tijlu i glavi.

- Besomučno je udarao Ljilju svuda gdje je stigao, ali najviše po glavi. Izbio joj je sve zube, unakazio lice i glavu. Ona je vrištala, zapomagala, dozivala pomoć. Međutim, malo je stanara u toku prijepodneva u zgradi, uglavnom su na poslu ili u školi. Kad je jedna od komšinica čula vrisku i zapomaganje, a zatim i otišla do stana u kojem živi Ljiljana, već je bilo kasno. Djevojka je bila sva u krvi, sa vidljivim podlivima po glavi i licu i u skoro besvjesnom stanju. Samo je, vele, uspjela da kaže "pomozite", a onda se onesvijestila - priča jedan od komšija i pokazuje gdje je, ispred zgrade, pošto je unakazio djevojku, Popović zapalio garderobu i još neke stvari, koje je prethodno izbacio kroz prozor Ljiljaninog stana.

Po pozivu komšija, ubrzo je stigla policija i ekipa Hitne pomoći, koja je odvezla povrijeđenu djevojku u bolnicu. Napasnik je za to vrijeme pojbegao, ali je nekoliko sati kasnije uhapšen i priveden u policiju. Na teret mu se stavlja zlostavljanje i mučenje djevojke, kao i nanošenje teških tjelesnih povreda. Posle određenog zadržavanja od 48 sati, biće priveden na saslušanje u tužilaštvo.

Izvor:Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.